Zelfplukdagen: Zelf de heerlijkste peren plukken!

ZelfplukdagenDe plukdagen zijn op:

– zondag 15 september
– zondag 22 september
– zondag 29 september
– zondag 6 oktober
– zondag 13 oktober
– zondag 20 oktober

Alle dagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur.

Zelf de heerlijkste peren plukken!

Na groot succes voorgaande jaren, worden dit jaar wederom plukdagen georganiseerd!

U kunt zelf het fruit komen plukken tijdens deze gezellige dagen in de Beemster!
U wordt met onze boomgaard trein naar achter in de tuin gebracht en krijgt daar uitleg over het plukken. Neem uw eigen zakken, dozen en kisten mee om te vullen!
Dan terug naar voren met de trein en daar wordt het fruit afgewogen en afgerekend. Indien mogelijk graag met contant geld betalen, want er is geen pinautomaat aanwezig.
Wij bemesten ons fruit biologisch met koemest en geen kunstmest, waardoor de peren van topkwaliteit zijn!
Na het plukken op het terras genieten van een kopje koffie met zelfgebakken peren of appeltaart of natuurlijk een glas perensap van eigen peren!

De eerste 3 zondagen kunnen er handperen “Conference” worden geplukt en de laatste 3 zondagen zijn ook de stoofperen “Gieser Wildeman”, “St. Remy” en de handperen “Doyenne du Comice” rijp genoeg om geplukt te worden.

Wederom hebben we weer heerlijke appels te koop. Niet zelf te plukken, maar wel verkrijgbaar op het erf zijn de appels in de rassen: Cox, Elstar, Jonagold en Goudreinette.
Ook zijn onze eigen flessen met verschillende fruitsappen te koop. Fruitsappen hebben we in de soorten “Peer”, Appel”, Appel-Framboos”, Appel-Kers” en ” Appel-Vlierbes”.

Uiteraard is de entree, het parkeren en het ritje op de trein GRATIS! U rekent dus alleen maar een kiloprijs vanaf 2 euro af voor het geplukte fruit.

Graag zien we u op onze zelfplukdagen!

Fruitteeltbedrijf Toffe peer
Middenweg 191A
Middenbeemster

Zelfplukdagen Noord-Holland

Zelfgemaakte perensap. Direct van de boer.