Zelfplukdagen 2021: Data nog niet bekend

Zelfplukdagen

Zelf de heerlijkste peren plukken!

U kunt zelf het fruit komen plukken tijdens deze gezellige dagen in de Beemster!
U wordt met onze boomgaard trein naar achter in de tuin gebracht en krijgt daar uitleg over het plukken. Neem uw eigen zakken, dozen en kisten mee om te vullen!
Dan terug naar voren met de trein en daar wordt het fruit afgewogen en afgerekend. Indien mogelijk graag met contant geld betalen, want er is geen pinautomaat aanwezig.
Wij bemesten ons fruit biologisch met koemest en geen kunstmest, waardoor de peren van topkwaliteit zijn!
Na het plukken op het terras genieten van een kopje koffie met zelfgebakken peren of appeltaart of natuurlijk een glas perensap van eigen peren!

Wederom hebben we weer heerlijke appels te koop. Niet zelf te plukken, maar wel verkrijgbaar op het erf hebben we verschillende rassen appels van een collegateler.
Ook zijn onze eigen flessen met verschillende fruitsappen te koop. Fruitsappen hebben we in de soorten “Peer”, Appel”, Appel-Framboos”, Appel-Kers” en ” Appel-Vlierbes”.

Uiteraard is de entree, het parkeren en het ritje op de trein GRATIS! U rekent dus alleen maar een kiloprijs vanaf 2 euro af voor het geplukte fruit.

Graag zien we u op onze zelfplukdagen!

Fruitteeltbedrijf Toffe peer
Middenweg 191A
Middenbeemster

Wij zullen rekening houden met de ontwikkelen omtrend het Coronavirus en houden ons aan de adviezen opgesteld door het RIVM.

Zelfplukdagen Noord-Holland

Zelfgemaakte perensap. Direct van de boer.